Spring til indhold

Få dine elever på TINKERCAD

  3D-print

  Når eleverne skal introduceres til skolens 3D-printer bør de præsenteres for begreber som X, Y og Z-akse, varmedyse, varmeplade og filament. Herefter skal eleverne lære at anvende tinkercad, som er et gratis online program til 3D-design, elektronik og kodning. 

  Underviser

  Af en eller anden grund skal elever under 13 år have forældertilladelse for at oprette en bruger i TINKERCAD. Dette kan man som underviser komme udenom og samtidig opnå fordele i det efterfølgende arbejde. 

  Som underviser opretter du din egen profil ved at klikke på JOIN NOW. Klik på Educators, start here og godkend Teacher Agreement. Du kan nu oprette classes/hold, hvor du skal udfylde holdets navn, elevernes alder og emne. Programmet genererer en Class Code, som du blot viser og deler med eleverne 

  Her får du en oversigt over de elever, der har anvendt koden. Du har mulighed for at invitere flere elever og du kan gå ind under den enkelte elev og se dennes profil, designs og fuldførte øvelser. Herudover kan du åbne den enkelte elevs design, hvor du har mulighed for at ændre og downloade det. 

  Elev

  Eleverne logger på ved at klikke på JOIN NOW. Klik på Students, Join your class. Herefter skriver eleverne lærerens Class Code og skriver sit navn. Det er en god ide, at lade eleverne følge programmets introøvelser, som guider eleverne gennem de gængse funktioner. Det smarte ved at eleverne gør brug af en underviser oprettet kode er, at underviseren kan følge elevernes arbejdsproces. Tryk på eget profilbillede og vælg Moderate Kids og derefter får du følgende skærmbillede.

  Leave a Reply